Zarządzanie użytkownikami
Najczęściej zadawane pytania dotyczące domyślnego logowania do DVR, odzyskiwania zapomnianego hasła oraz limitów nazw użytkowników, haseł i liczby kont.
Najczęściej zadawane pytania dotyczące zarządzania użytkownikami DVR, danych logowania i limitów kont.
Domyślna nazwa użytkownika i hasło urządzenia
Nazwa użytkownika: admin
Hasło: puste (pozostaw puste)
Nie pamiętasz hasła do DVR?
Co zrobić, gdy zapomnisz hasła?
- Użyj kalkulatora, aby wygenerować tymczasowe hasło. Podaj nam czas wyświetlany na DVR — pełny rok, miesiąc, dzień, godzinę, minutę i sekundę — lub zrób zdjęcie i wyślij do nas, a obliczymy dla Ciebie tymczasowe hasło. Następnie zaloguj się do DVR przy użyciu tego hasła i przejdź do Ustawień → Narzędzia systemowe → Zarządzanie użytkownikami → Zmień hasło. Wprowadź to tymczasowe hasło jako stare hasło, pozostaw nowe hasło puste i potwierdź. Po wykonaniu tych czynności DVR zostanie przywrócony do ustawień fabrycznych bez hasła.

- Zdalna pomoc w celu przywrócenia ustawień fabrycznych. Podłącz DVR kablem sieciowym do routera z dostępem do internetu, zainstaluj oprogramowanie klienta PC na komputerze w tej sieci, uruchom program i wyszukaj adres IP DVR. Zaloguj się do QQ na tym komputerze, a następnie wyślij prośbę o pomoc zdalną do obsługi technicznej producenta i pozwól, aby technicy producenta zajęli się resztą.
Długość hasła podczas dodawania konta DVR
Maksymalnie 10 liter angielskich. Hasło może być kombinacją liter i cyfr.
Czy istnieją ograniczenia dotyczące znaków i długości nazwy użytkownika DVR?
Niezależnie od tego, czy są to litery, czy cyfry, nazwa użytkownika może mieć co najwyżej 10 znaków.
Jaka jest maksymalna liczba użytkowników, jaką można dodać w zarządzaniu użytkownikami DVR?
Można dodać maksymalnie 12 użytkowników.
Centrum Pomocy EseeCloud