Käyttäjähallinta
Usein kysyttyjä kysymyksiä DVR:n oletuskirjautumisesta, unohdetun salasanan palauttamisesta sekä käyttäjänimien, salasanojen ja käyttäjämäärän rajoituksista.
Usein kysyttyjä kysymyksiä DVR:n käyttäjähallinnasta, kirjautumistiedoista ja tilikohtaisista rajoituksista.
Laitteen oletuskäyttäjänimi ja -salasana
Käyttäjänimi: admin
Salasana: tyhjä (jätä kenttä tyhjäksi)
Oletko unohtanut DVR:n kirjautumissalasanan?
Mitä tehdä, jos salasana unohtuu?
- Käytä laskinta väliaikaisen salasanan luomiseen. Kerro meille DVR:ssä näkyvä aika — koko vuosi, kuukausi, päivä, tunti, minuutti ja sekunti — tai ota kuva ja lähetä se meille, niin laskemme sinulle väliaikaisen salasanan. Kirjaudu sitten DVR:ään tällä salasanalla ja siirry Asetukset → Järjestelmätyökalut → Käyttäjähallinta → Vaihda salasana. Syötä tämä väliaikainen salasana vanhaksi salasanaksi, jätä uusi salasana tyhjäksi ja vahvista. Tämän jälkeen DVR palautetaan tehdasasetuksiin ilman salasanaa.

- Etäapu tehdasasetusten palauttamiseen. Liitä DVR verkkokaapelilla reitittimeen, joka pääsee internetiin, asenna tietokoneohjelmisto kyseisen reitittimen alla olevalle tietokoneelle, avaa ohjelmisto ja etsi DVR:n IP-osoite. Kirjaudu QQ:hun tällä tietokoneella, sitten lähetä etäapupyyntö valmistajan tekniseen tukeen ja anna valmistajan teknisen tuen hoitaa loput.
Salasanan pituus DVR-tilin lisäämisessä
Enintään 10 englanninkielistä kirjainta. Salasana voi olla kirjainten ja numeroiden yhdistelmä.
Onko DVR-käyttäjänimen merkkeihin ja pituuteen rajoituksia?
Oli kyseessä sitten kirjaimet tai numerot, käyttäjänimeksi voidaan asettaa enintään 10 merkkiä.
Kuinka monta käyttäjää DVR:n käyttäjähallinta voi enintään lisätä?
Voit lisätä enintään 12 käyttäjää.
EseeCloud Ohjekeskus